tuhonuliweidle
yläbanneri
Etusivu Pekiti-Tirsia Jkl Pekiti-Tirsia Kali Linkit

Tuhon Uli WeidleTuhon Uli Weidle

Tuhon (mestari) Uli Weidle Syntyi vuonna 1966 Saksan Reutlingenissä.

Hän aloitti 8-vuotiaana karaten harjoittelun, jossa voitti muutamia kilpailuja ollen myöskin kaksinkertainen liittovaltion mestari.

Uli Weidle on myös harjoitellut useita japanilaisia, kiinalaisia ja filippiiniläisiä taistelulajeja, kuten myöskin länsimaista nyrkkeilyä, Muay Thai:ta ja Ving Tsun:ia, jota myöskin on aikoinaan opettanut, kaikkiaan yhteensä yli 40 vuotta.

Pekiti-Tirsiaan hän tutustui yhdysvalloissa ja aloittaen sen harjoittelun 90-luvun alussa. Vuonna 1996 Grand Tuhon Leo T. Gajen kehottamana Uli Weidle organisoi Pekiti-Tirsian viralliseksi järjestöksi Eurooppaan.

Uli Weidle on Pekiti-Tirsia Kalin alueellisen organisaation, Pekiti-Tirsia Europen päämies sekä korkea-arvoisin Pekiti-Tirsia Kali opettaja Euroopassa (Tuhon).

Uli tekee vuosittain pitkiä harjoitusmatkoja Filippiineille kouluttaen samalla viranomaisia ja sotilasryhmiä, mm. Merijalkaväen Force Recon Unit, PNP (Philippine National Police), sekä Filippiinien presidentin turvallisuusyksikkö.
Euroopassa Uli pitää myös itsepuolustus, Fitness & Hilot opetusta kaikenikäisille, sekä kouluttaa eri sotilas/viranomaisryhmiä eri maissa.

Suomessa Ulin seminaareja on järjestettu vuosittain Helsingissä vuodesta 2005 alkaen, Jyväskylässä vuonna 2015, sekä Tampereella 2017 ja 2018.